GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ

SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

Başkanlığımız norm kadrosunda münhal bulunan 3 adet Şef (3.derece), 2 adet Şef (5.derece), 2 adet Zabıta Komiseri (3.derece) ve 3 adet Zabıta Komiseri (5.derece) kadrolarına atama yapılmak üzere Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın yazılı kısmı 21.08.2022 tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Yazılı sınavda 60 ve üzeri puan alarak başarılı olan adayların katılacağı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın sözlü sınav kısmı tabloda belirtilen tarih, gün ve saatte Başkanlık Toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

UNVAN

SÖZLÜ SINAV

DERECE

TARİH-GÜN

SAAT

Şef

10:00

Şef

10:00

Zabıta Komiseri

14:00

Zabıta Komiseri

14:00

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınava katılım başvurularını, 18.11.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar sözlü sınav katılım başvuru dilekçesi ve 2022 Yerel Yönetimler Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Sonuç Belgesi ile birlikte İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınava katılacak adayların belirtilen tarih, gün ve saatte sınav yerinde bulunması gerekmektedir. Sözlü sınava katılmaya başvuruda bulunduğu halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

İlan Olunur.

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI