Beykoz’da Mahallelerin İhtiyaçları için İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Beykoz’da Mahallelerin İhtiyaçları için İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Beykoz Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında, İstanbul Valisi Davut Gül, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak ve Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman ile mahalle muhtarları istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya katılım sağlayan tüm isimlere teşekkür eden Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, “İlçemizin geleceği için ortak akıl ve iş birliği en önemli gücümüzdür.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerin de hazır bulunduğu toplantıda, mahallelerin öncelikli ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepler ele alındı. Altyapıdan ulaşıma, çevre düzenlemelerinden sosyal projelere kadar geniş bir yelpazede konular değerlendirildi.

İlçenin Öncelikleri ve Projeler Görüşüldü

Toplantıda; mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, vatandaşlardan gelen talepler, altyapı, ulaşım, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler ele alındı.

Toplantıda ayrıca, Beykoz’un geleceğine yön verecek projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Katılımcılar, mevcut hizmetlerin geliştirilmesi ve ilçenin potansiyelini artırmaya yönelik önerilerini paylaştı.

İstanbul Valisi Davut Gül ve Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Beykoz’un doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul’un en özel ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, mahalle ölçeğinde sorunların çözümünde muhtarlarla yapılan değerlendirmelerin önemine dikkat çekti.

Başkan Vekili Gürzel’den Teşekkür

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, ilçemizin önceliklerini ve geleceğe dair projelerimizi değerlendirdiğimiz bu verimli toplantıya katılımları için Sayın Valimize, Kaymakamımıza ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Beykoz’un gelişimi için istişare kültürünü sürdürmeye devam edeceğiz.”