2019 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

2019 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Beykoz Belediyesi Meclisi 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşerek oy çokluğuyla kabul etti. 
 

Beykoz Belediyesi Meclisi I. Başkan Vekili Gaye Zayıf’ın başkanlığında bir araya gelen Beykoz Belediyesi Meclisi, kurumun ilçenin refahı için hayata geçirdiği hizmet, yatırım ve çalışmaları detaylı şekilde ele alan 2019 Yılı İdare Faaliyet Raporu’nu görüşerek oy çokluğuyla kabul etti. 
 

9 Temmuz 2020 Perşembe günü toplanan mecliste ilk olarak bir önceki toplantı tutanağı oylandı ve  Meclis Başkanlık Divanı tarafından, 5393 sayılı yasanın 25. Maddesi gereğince hazırlanan, 2019 Yılı İdare Denetim Komisyonu Raporu okundu ve oy çokluğuyla meclisten geçti.  

2019 Yılı İdare Denetim Komisyonu Raporu’nun oylanmasının ardından AK Parti ve CHP grupları adına temsilciler faaliyet raporuna ilişkin görüşlerini dile getiren konuşmalar yaptılar.   

 

Başkan Murat Aydın: “5 Yılda 15 Yıllık Hizmetten Fazlasını Yaparız”

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın konuşmasında ilçede yaşamın daha kaliteli hale gelmesi ve ilçe sakinlerinin zenginleşmesi ve mutlu olması için çalıştıklarını vurgulayarak:  “Ben seçimler öncesinde 15 yıllık hizmeti 5 yılda vereceğimiz söyledim. Hangi cesaretle ben bunu söyledim? Geçmiş deneyimim ve bize bırakılan mirasla bunu söyledim. Nedir o miras? Kasası dolu olan bir belediye. Geçmiş dönem arkadaşlarıma, rahmetli ağabeyim Yücel Çelikbilek'e teşekkür ediyorum. Onun bıraktığı tabloyla ben 15 yıllık hizmet yapılacağını söyledim. Biz bu tempoyla gidersek 5 yılda biz 15 yıllıktan daha fazlasını yaparız.” dedi.

 

Başkan Murat Aydın 1 yıllık hizmetlere dair konuşurken Karlıtepe Mesiresi Alanı, Riva Meydanı, Elmasburnu Tabiat Parkı, Beykoz Sahili, Sözleşmeli Tarım, 365 gün 24 saat hizmet verecek Gümüşsuyu Restoran, Cami ve Okul Temizlik hizmetlerini özellikle hatırlattı.

Başkan Murat Aydın: “Bir yılda imarla ilgili çok önemli adımlar atıldı.”

 

Beykoz’da çözümü beklenen imar çalışmalarına da değinen Başkan Murat Adın : “Beykoz’da imarla ilgili son bir yılda ciddi adımlar atıldı. Bizim imar çalışmalarıyla ilgili başlattığımız sürece mecliste olmayan partiler de ilçe başkanlıkları aracılığıyla temsilci gönderebilirler, bunları kendilerine daha önce bildirdim, buradan da ilan ediyorum. Bu anlamda destek bekliyoruz. İmar meselesinin çözülmesiyle ilgili ortam elverişli, mahkemeye falan gitmeyelim. Söyleyeceğiniz bir şey varsa gelin, mecliste söyleyin. Neyi sorarsanız onu size vermeye hazırız. Öylelikle imar çözülür.” şeklinde tüm taraflara çağrıda bulundu.

 

Teknokent Müjdesi: “Beykoz Yazılım Üssü Olacak”

 

Başkan Murat Aydın Teknokent çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek: “Beykoz yazılımın üssü olacak.  Bu üniversiteler ve eğitim kurumlarıyla gerçekleşecek. İlkokuldan yetenekleri keşfederek, ilçe geneline yazılım parkları kuracağız. 365 gün 24 saat hizmet verecek Gümüşsuyu Restoran’da Boğaz’a karşı yazılım olacak.” şeklinde konuştu. 

 

Başkan Murat Aydın’ın konuşmasının ardından 2019 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 

Foto Galeri