ANASAYFA

Dereseki Mahallesinde Şok Hizmet Mesaisi!

Salı

az bulutlu

9℃

Çarşamba

parçalı az bulutlu

9℃

Perşembe

kapalı

10℃

Cuma

açık

10℃

Cumartesi

parçalı az bulutlu

10℃

HAVA DURUMU

9℃

DİĞER HABERLER
Meclis Kararları
3 ARALIK 2025 ÇARŞAMBA MECLİS GÜNDEMİ
03 Aralık 2025 Çarşamba
Meclis Kararları
1 ARALIK 2025 PAZARTESİ MECLİS GÜNDEMİ
01 Aralık 2025 Pazartesi
Dereseki Mahallesinde Şok Hizmet Mesaisi!
09 Aralık 2025 Salı

Beykoz Belediyesi’nin hızlı ve sürdürülebilir anlayışla yürüttüğü Şok Hizmet Programı, bugün Dereseki Mahallesindeydi. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'in katılımıyla sabah saatlerinde başlayan çalışmalar gün boyu devam etti. 

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik, Veteriner ve Zabıta Müdürlükleri ile Sağlık İşleri Müdürlüğü yöneticileri ve ekiplerinin hazır bulunduğu Şok Hizmet programında, Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel ve Başkan Yardımcısı Sedat Altun, mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya geldi. 

Gürzel: “Hızlı, Etkili ve Sürdürülebilir Hizmet Anlayışı Dereseki’de”

Çalışmalar başlamadan önce belediye ekiplerine sıcak çorba ikram eden Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Vekili Gürzel: “Beykoz’a değer diyerek çıktığımız yolda, Şok Hizmet Programımızla mahallelerimizin tamamına ulaştırmak için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Bugün, Dereseki’de muhtarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda asfalt serimi, kaldırımlarda yenileme ve tamirat, yağmur suyu ızgaralarının temizliği gibi önemli işler yaptık. Bununla birlikte park ve yeşil alanlarda ağaç budamaları, kent mobilyalarının bakımı, spor alanlarındaki zemin iyileştirmeleri, temizlik ve veterinerlik hizmetleriyle mahallemizin bütün ihtiyaçlarına dokunmaya çalıştık. Amacımız, Beykoz’un her mahallesine eşit, hızlı ve sürdürülebilir hizmet ulaştırmak.” şeklinde konuştu.

Üstyapı ve Altyapıda İyileştirmeler Yapıldı

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Dereseki Mahallesinde erken saatlerde çalışmalarına başladı. Ekipler; asfalt, kaldırım yenileme ve tamiratı ile yağmur suyu ızgaralarında temizlik çalışması yaptı.  

Park ve Yeşil Alanlarda Sağlık Budaması ve Peyzaj Düzenlemeleri 

Beykoz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şok Hizmet Programı ile Dereseki genelinde ağaçlara sağlık budamaları, ot ve çalı temizliği çalışmaları ile kent mobilyalarının tamir ve değişimi, spor alanlarının zemin iyileştirmesi ve tel onarımları gibi çalışmaları tamamladı. 

Temizlik, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü Ekipleri de Çalışmalara Katıldı 

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de mahalle genelinde sokak hayvanlarının bakımını yaptı ve sağlıklı beslenmesiyle ilgilendi. 

Zabıta ekipleri iş yerlerinde denetim ve sokaklarda çevre kontrolü gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise sokak ve caddeleri süpürdü, çöp konteynerlerine hijyenik yıkama yaptı. 

Sağlık Otobüsünün Bu Haftaki Durağı “Dereseki Mahallesi”

Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne ait Sağlık Otobüsü, Şok Hizmet programına katılarak Dereseki Mahallesinde diyabet, kansızlık ve göz tansiyonu gibi yaygın sağlık sorunlarına yönelik ölçümlerde bulundu.