ANASAYFA

Beykoz Belediyesinin Şok Hizmet Programında Durmak Yok!

Perşembe

hafif yağmur

11℃

Cuma

kapalı

9℃

Cumartesi

hafif yağmur

6℃

Pazar

az bulutlu

5℃

HAVA DURUMU

11℃

DİĞER HABERLER
Haberler
2026 Yılı Performans Programı
24 Aralık 2025 Çarşamba
İhaleler
Taşınmaz Kiralama İhalesi İlanı
18 Aralık 2025 Perşembe
Beykoz Belediyesinin Şok Hizmet Programında Durmak Yok!
28 Kasım 2025 Cuma

Beykoz Belediyesinin hızlı, güvenli ve sürdürülebilir bir anlayışla yürüttüğü Şok Hizmet Programı bugün Tokatköy Mahallesinde devam etti. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'i temsilen Başkan yardımcıları Sedat Altun ve Ahmet Deliak çalışmaları denetlerken, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Aydoğan da çalışmalara eşlik etti. 

Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Programına Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik, Veteriner ve Zabıta Müdürlüğü yöneticileri ve ekipleri de katılım sağladı.

Asfalt ve Kaldırımlarda Yenileme Çalışması

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gün boyu yaptıkları çalışmalarda asfalt yenileme, kaldırım tamiratı, ızgara temizliği ile çeşitli noktalarda bordür ve korkuluk tamiratı yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü, Tokatköy Mahallesindeki Şok Hizmet Programına 14 araç ve 30 personel ile katılım sağladı. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Sahada

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şok Hizmet Programı kapsamında güvenli ağaç budamaları, ot ve çalı temizliği çalışmaları yaptı. Ekiplerin, park ve yeşil alanlardaki düzenlemeler, kent mobilyalarının tamir ve değişimi, spor alanlarının zemin iyileştirmesi ve tel onarımları gibi çalışmaları gün boyu devam etti. 

Tokatköy’de Yoğun Katılımlı Şok Hizmet Programı

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mahalle genelinde sokak ve yolları süpürdü, çöp konteynerlerine hijyenik yıkama yaptı. Zabıta ekipleri ise iş yerlerinde denetim ve sokaklarda çevre kontrolü gerçekleştirdi. 

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının bakımı ve sağlıklı beslenmesiyle ilgilendi.