Devam Eden Projeler

Beykoz’a Modern Bir Okul Daha: Elmalı Necip Fazıl İlkokulu Yükseliyor
  • Elmalı

Beykoz Belediyesi’nin ilçedeki eğitim yatırımları kapsamında yenileyeceği Elmalı İlkokulu’nun temeli atıldı. 1 milyon 907 bin TL’ye mal olacak 8 derslikli okulun tüm proje ve yapım maliyeti belediye tarafından karşılanıyor.

Bodrum ve çatı katı dâhil olmak üzere toplam 5 kattan oluşan, 2 bin 365 m2 alan üzerine inşa edilen okulda 8 dersliğin yanısıra, anasınıfı ve yemekhanesi, 1 adet çok amaçlı salon, beden eğitimi salonu, laboratuvar, görsel sanatlar atölyesi, müzik odası ve kütüphane bulunuyor.

Kaba inşaatı bitmek üzere olan okul inşaatının iç mekan döşemesi de tamamlanmak üzere. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, eski okul binasının Elmalı’ya yakışmadığını, mahallede inceleme yaparken kötü vaziyette bulunan okulun yapılmasına karar verdiklerini, tüm maliyetini belediye olarak kendilerinin karşıladığını belirterek, sosyal sorumluluk projesi gereği yaptıkları bu faaliyetle, ilçeye güzel bir okul daha eklediklerini ifade etti 2016- 2017 Eğitim Öğretim dönemine tamamlanması beklenen Elmalı İlkokulu inşaatının bitimiyle, ilçeye modern ve bakımlı bir eğitim yuvası daha kazandırılmış olacak.