Beykoz Belediyesi tarafından her perşembe, cuma, cumartesi ve pazar akşamı düzenlenen sohbetler, konserler ve söyleşilerle Ramazan’ın manevi iklimi Belediye Etkinlik Alanı’na taşınıyor.

Sokak İftarlarıyla her akşam birlik, beraberlik yaşanırken, Ramazan Ayı’nın maneviyatına uygun sohbetlerden konserlere, geleneksel Türk sahne sanatlarından tasavvuf müziğine, Anadolu’nun her yöresinden renkler ve seslerin sahne aldığı etkinlikler de ilçe sakinleriyle buluşuyor.

Bu hafta sonu yapılan Ömer Döngeloğlu sohbeti, Orhan Hakalmaz ve Tuğrulhan Şen, Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Cihan Yıldız Konserleriyle, Serdar Tuncer Şiir Dinletisi vatandaşlara duygu yüklü anlar yaşattı.

Ömer Döngeloğlu’ndan Ramazan Sohbeti

On bir ayın sultanı Ramazan'ın manevi atmosferinde yapılan sohbette, Ömer Döngeloğlu, Hz. Muhammed'in hayatından kesitler de anlattı.

Orhan Hakalmaz’dan Sevilen Türküler

Sazı ve sözüyle Ramazan Etkinlik Alanı’na konuk olan Orhan Hakalmaz, yurdun dört bir yöresinden seslendirdiği türküleri ilçe sakinleri için söyledi. Konsere yoğun ilgi gösteren Beykozlular sevilen eserlere eşlik etti.

Serdar Tuncer’den Unutulmaz Şiirler

Ünlü sunucu ve şair, okuduğu naat ve şiirlerle Beykozlulara maneviyat dolu bir Ramazan akşam yaşattı. Tuncer, anlattığı menkıbeler ve hoş sohbetiyle geceye renk kattı.

Beykozlulardan sanatçılara ilgi

Sahne performansıyla dikkat çeken gençlerin sevdiği sanatçılardan Cihan Yıldız, gençlerden oluşan coşkulu kalabalığa verdiği konserde enerjik duruşuyla dikkat çekti.

Neyzen Tuğrulhan Şen'in Gönülden Nefese adlı albümünden seslendirdiği eserleri ilçe sakinlerini mest etti.

Sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu ise izleyicilere Ramazan Ayı’na özgü ilahiler okudu.