Beykoz, Sokak ve Meydan İftarları’yla, gönül sofralarıyla her akşam sosyal birlikteliğe sahne olurken, iftar sonrası düzenlenen etkinlik ve konserlerle de Ramazan sevincini yaşıyor.

Beykoz Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında, Ramazan’ın son gecesi Ramazan Sokağı’nda islam aleminde hoş sohbetleriyle tanınan İlahiyatçı-  yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ağırlandı.

Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah'a açıldığı rahmet, bereket ve bağışlanmanın bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, gönüllere hitap eden yorumuyla Beykozlular tarafından ilgiyle dinlendi.

Peygamber Efendimizin (S.a.v.) ve sahabenin hayatından çok özel kesitlerin yer aldığı programda Hatipoğlu’nun yaptırdığı duaya ilçe sakinleri de eşlik etti.