Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği “Sokak İftarları” Ramazan Ayı’nın son haftasında da sürerken kurulan iftar sofralarında binlerce ilçe sakini ağırlandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve Ramazan’ın ruhuyla samimi bir atmosferde geçen Sokak İftarları’nda Beykozlular, birlikte oruç açarak sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.

Ramazan Ayı’nın son haftasında İncirköy, Görele, Tokatköy, Riva, Dereseki, Anadolukavağı, Kavacık, Akbaba, Yenimahalle, Gümüşsuyu, Çiğdem mahallelerinden oluşan toplam 10 bin kişi, aynı sofra etrafında toplanarak iftar sevincini mahallelerinde hep beraber yaşadı.

Çocuklar Animasyon Gösterilerini İlgiyle İzledi

Mahallelerinde iftar yapan ilçe sakinleri, Beykoz Belediyesi’nin alana kurduğu stantlarda animasyon ve sinema gösterilerini çocuklarıyla birlikte ilgiyle izleyerek, eğlenceli vakit geçirdiler.

Başkan Çelikbilek: “Sokak İftarlarına Katılan Herkese Teşekkür Ediyorum”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ramazan ayı boyunca on binlerce vatandaşın ‘Sokak İftarları’nda bir araya geldiğini belirterek, dayanışmayı, dostluğu ve kardeş olmanın coşkusunu aynı masa etrafında yaşayan ve yaşatan ilçe sakinlerine teşekkür etti.