Çelikbilek:“İlçenin Marka Değerini Artırmak İçin Çalışıyoruz.”

Çelikbilek:“İlçenin Marka Değerini Artırmak İçin Çalışıyoruz.”
Beykoz’daki yöre ve hemşehri derneklerini ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Şahinkaya’daki Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaretti etti. Burada ilçe sakinlerine hitap eden Çelikbilek, “İlçenin marka değerini artırmak için çalışıyoruz” dedi.
Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde, dernek başkanı Alaaddin Kılıç tarafından karşılanan Yücel Çelikbilek, ilçe sakinlerini dinlemek ve çalışmaları paylaşmak üzere yapılan ziyarette, başkanlık görevine geldiği günden bugüne kadar verilen hizmetleri ve ilçeye dair projeleri anlattı.

İlçe sakinlerinden gelen sorular üzerine özellikle istihdam konusundaki çalışmalara değinen Çelikbilek, belediye olarak istihdamı artırmak için Beykoz’un marka değerini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kılıçlıköyü’ne İstanbul’un en büyük film platosu ile  Karlıtepe’ye şehrin en güzel seyir parkını kuracaklarını söyleyen Çelikbilek, böylelikle Beykoz’u İstanbul’un  çekim merkezi haline getireceklerini belirtti.

Şahinkaya bölgesine dair pazaryeri, sağlık ocağı, otobüs seferlerinin artırılması ve alt yapı gibi talepleri de yanıtlayan Çelikbilek, taleplerin incelenerek bölgenin ve belediyenin imkânları dâhilinde karşılanacağını ifade etti.