Beykoz’un kültür-sanat hayatının canlı merkezlerinden Beykoz Vakfı 2018-2019 sezonuna merhaba dedi.

Vakfın yeni sezon açılışına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Çalışkan, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin, Vakıf Yöneticisi Hüseyin Yaman, vakfın yönetim kurulu üyeleri, eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Başkan Yücel Çelikbilek: “Bu mekân ilçe sakinlerinin ilgisiyle yaşayacak”

Açılışta konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Beykoz Vakfı köklü bir vakıf. Bu mekânın yaşaması ilçe sakinlerinin göstereceği ilgiye bağlı. Maksadımız çocuklarımızın sokak ortamından uzakta, sanatsal etkinliklerle anne ve babaların gurur duyacakları şekilde yetişmesidir. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin: “Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır”

Vakıf Başkanı Ali Zengin ise :“İnşallah vakfımız geçen yılki gibi çocuklarımızla cıvıl cıvıl olacak. Bu yıl da tiyatromuz olacak. Halk oyunlarımız olacak, el sanatları, tezhip ve minyatür kurslarımız, Türk Sanat Musikisi,  okuma yazma kursu, ilk yardım kursu ve resim eğitimi gündemimizde. Ayrıca özel çocuklarımız için ebru sanatımız var. Velilerimizin gözleri arkada kalmasın, sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.