Beykoz Belediyesi’nden Ücretsiz Göz Taraması

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe sakinlerindeki görme bozukluklarını tespit etmek ve toplumda göz sağlığı konusunda bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen göz taraması başladı.  Beykoz Belediyesi ve Avrupa Göz Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen göz taramasında ilçe sakinleri ücretsiz göz muayenesinden geçirilerek görme bozuklukları araştırıldı. Beykoz Meydanı’na gelen gezici muayene aracında yapılan kontrollerde görme kusuru tespite edilen vatandaşlar hekime yönlendirilirken, göz sağlığı ile ilgili bilgiler de verildi. Mikrobik göz rahatsızlıkları, görme bozuklukları ve kalıtsal hastalıkların araştırıldığı taramanın ilk gününde 350 kişi muayene oldu. Beykoz Belediyesi olarak sağlıklı yaşama destek olmak, toplumda yaygın olan görme bozukluklarını vaktinde önlemek amacıyla bu hizmeti verdiklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Avrupa Göz Hastanesi’nin gezici göz tarama aracı, yarın da Beykoz Meydanı’nda vatandaşlara hizmet verecek.