Eğitim yatırımlarıyla Beykoz’da gelecek nesillere kalıcı hizmetler sunan Beykoz Belediyesi, Eğitim Yardımı ile de ailelere destek oluyor.

Aile geliri 2.500 TL ve altında olan 4 yıllık Devlet Üniversitesi (örgün) veya % 100 Burslu Vakıf ve Özel Üniversitede öğrenci okutan ailelere 1. ve 2. Dönem olmak üzere 2 Taksitte Eğitim Yardımı yapılacaktır.

Öğrencinin Ailesinden Başvuru esnasında istenecek belgeler ;

•          İkametgâh,
  •          Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,
  •          Öğrenci Belgesi,
  •          Gelir Durumu Belgesi (Öğrencinin Anne ve Babasının)
  •          Başvuru Çıktısı (Formu gönder aşamasında, yazdır seçeneğinden yazıcı veya pdf dosya formatında başvuru çıktısı alabilirsiniz)

İstenen belgeler ve Başvuru Çıktısı ile birlikte Beykoz Belediyesi Sosyal İşler Bürosu’na
(Eski Düğün Salonu “Sosyal Market”) başvurular yapılacaktır.

Online Kayıt Butonu

Son Başvuru 14 Ekim 2016 Cuma

ÖNEMLİ NOT: Açıköğretim, Yüksek Lisans Öğrenciler, Uzaktan Öğrenim, Özel ve Vakıf Üniversitelerinde %25 %50 %75 v.b. burslu öğrenciler ve 2 yıllık  (Ön lisans) üniversite öğrencileri KESİNLİKLE DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.