Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçede bulunan dernek ve vakıflara yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Başkan Çelikbilek’ten Beykozlu Doğu Karadenizliler’e Ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veren ve onlarla her fırsatta biraraya gelen Başkan Çelikbilek, 8 Mart Pazartesi akşamı Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.
         Dernek Başkan Vekili Emin Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Çelikbilek’e başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve meclis üyeleri de eşlik etti.
         Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanvekili Emin Yavuz, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
         Başkan Çelikbilek ise, ‘siyasetçiler seçildikten sonra uğramıyor’ anlayışını yıkmak istediklerini belirterek, ilçedeki bütün dernek ve vakıfları  fırsat buldukça ziyaret etmeye çalıştığını söyledi.