Beykoz Belediyesi personeli sevgi, kardeşlik ve bereketin sembolü Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında Başkan Çelikbilek ile biraraya geldi.

Belediye Toplantı Salonu’nda tertip edilen bayramlaşma törenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı.

Gece gündüz demeden ilçemizin sorunlarına çözüm üreten değerli belediye personeliyle buluşmaktan memnun olduklarını kaydeden Başkan Çelikbilek, “Ramazan’ın huzur ve kardeşlik duygularıyla hepimizi sarıp sarmaladığı günleri geride bıraktık, dilerim bu muhabbet iklimi ömrünüzün sonuna kadar sürer. Sizlere de ailelerinizle birlikte sevgi dolu, huzurlu ve bereketli günler dilerim. Ülkemizde yaşanan bu güzelliklerin yanında bizi derinden üzen hadiselerde meydana geliyor. Gaziantep’te yaşanan saldırıyı şiddetle kınıyor, vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu saldırılar ve vahşetler bizleri birbirimize daha da kenetlemelidir. Birliğimizden ve dirliğimizden ödün vermemeliyiz. Eli kanlı terör örgütü tarafından toplum üzerinde oluşturulmaya çalışılan korku kültürüne kimse müsaade etmemelidir. Tüm ilçe sakinlerimizin ve siz değerli personelimizin bayramını tekrar kutluyor, Beykoz’a yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çelikbilek’in tek tek bayramlarını kutladığı Belediye personeline lokum ikramı yapıldı.