THF Erkekler Hentbol Süper Liginde hafta sonunda Antalyaspor’u konuk eden Beykoz Belediyespor, 25- 24’lük skorla güçlü rakibini geride bıraktı. Hentbolcularımız Avrupa Kupaları hedefine bir adım daha yaklaştı.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde 18.Haftanın en heyecanlı müsabakalarından birinin adresi Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonuydu. Avrupa Kupalarına katılma hedefi koyan Beykoz Belediyespor ve üst sıralara geçme düşüncesindeki Antalyaspor arasındaki karşılaşmanın her anı büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Maçı Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, meclis üyeleri, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile kulüp temsilcileri,  STK temsilcileri ve sporseverler takip etti. Maç boyunca tribünlerden takıma büyük destek geldi.

Mücadelenin ilk bölümleri karşılıklı gollerle başladı. İkinci yarıda rakibini yakalayan Beykoz Belediyespor kazandığı 7 metre atışını golle neticelendirdi. Maç,  25-24’lik skorla Beykoz Belediyespor üstünlüğünde tamamlandı.

Maçın kazanılmasıyla sahada ve tribünlerde büyük sevinç yaşandı.